Knäckebröd

På jobbet fick jag detta recept, som jag tycker är ett underbart knäckebröd.
Till en plåt använder jag:
 
½ dl solrosfrö
½ dl sesamfrö (skalade)
0,25 dl linfrö
½ dl pumpafrö
0,25 tsk krossad flingsalt
0,25 dl olivolja
1,25 dl varmt vatten
1,25 dl grahamsmjöl
 
Rör ihopa allt och bred ut på bakplåtspapper så tunnt som möjligt, använd gärna lite mer vatten så går det lättare.
Markera rutor i lämplig storlek, så går det lättare att bryta fina kex.
Glöm inte att strö över flingsalt.
 
Grädda mitt i ugnen på 150 grader i ca 1 timme
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0