Den 29 feb 2008 fylldes vårt Mackmyra fat...
Maken och 3 killkompisar tog tåget till Gävle för att se till att vårt whiskyfat blev påfyllt...
En resa som det fortfarande snackas om...
Tyvärr har jag inte så många bilder i denna datorn så det får fyllas på så småningom...
Mackmyra destilleri
Maken sätter dit den fina skylten på fatet med sitt spik av fyra
Här är den fina skylten
Idag ser det ut så här på fatsidan , som fatägare kan man logga in på mackmyras hemsida och kolla till hur många dagar fatet har lagrats.
Så här länge ska de olika faten lagras
Alltså så ska vårt fat lagras 3 - 5 år innan det ska tappas upp på flaskor
Alltså när Håcke fyller 40 är det dags att provsmaka =)
En resa som det fortfarande snackas om...
Tyvärr har jag inte så många bilder i denna datorn så det får fyllas på så småningom...
Mackmyra destilleri
Maken sätter dit den fina skylten på fatet med sitt spik av fyra
Här är den fina skylten
Idag ser det ut så här på fatsidan , som fatägare kan man logga in på mackmyras hemsida och kolla till hur många dagar fatet har lagrats.
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
|
Så här länge ska de olika faten lagras
Är ditt fat redo för buteljering? |
Kommande tillfällen och mer information hittar du under fliken Buteljering. Rekommenderad lagringstid Bourbon Sherry Svensk Ek Elegant 3-5 år 3-5 år 3-4 år Förlagrat 1-2 år 1-2 år 1-2 år Rök 3-5 år 3-5 år 3-4 år |
Alltså så ska vårt fat lagras 3 - 5 år innan det ska tappas upp på flaskor
Alltså när Håcke fyller 40 är det dags att provsmaka =)
Kommentarer
Trackback